Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

COVID közlemény – 2020. szeptember 16.

Ahogy arról hétfőn tájékoztatást adtunk, iskolánk egy pedagógusa és egy tanulója koronavírus teszteredménye pozitív lett.  A kontaktkutatás azonnal megkezdődött, amelynek eredményéről az ÁNTSZ értesíti az érintetteket, iskolánk pedig a kért intézkedésekben segítséget nyújt.

A további lépésekről az Emberi Erőforrások Minisztériuma dönt, a döntés megszületéséig a következő intézkedéseket hoztuk intézményünkben:

– A mai napon (09.16.) az 5. óra után a tanítás befejeződött, a diákok részletes és teljeskörű tájékoztatást kaptak a pillanatnyi helyzetről.
– Csütörtökön (09.17.) már digitális munkarend szerint zajlik az oktatás. 

A kollégista tanulóink teendőiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A pánikot szeretnénk elkerülni, ezért hangsúlyozzuk: az iskolában nem alakult ki gócpont, döntéseink a megelőzést szolgálják és a lehető legbiztonságosabb formában történő folyamatos oktatás érdekeit szolgálják.

FRISSÍTÉS (szeptember 16. 16.00):
Röviddel ezelőtt kaptam tájékoztatást, hogy még egy diákunk koronavírus tesztje lett pozitív. Ez a tanuló szoros kontkatja a hétfői pozitív mintát adó diáknak, akivel ugyanabban a sportklubban edzenek. Egyeztetve a megfelelő hatóságokkal, a korábbi intézkedéseken nem kell változtatnunk, továbbra sincs gócpont iskolánkban.

Kérek mindenkit, hogy a hatékony védekezés érdekében csak és kizárólag az iskola által kiadott hivatalos közleményekből tájékozódjon. 

Komáromi Móric
igazgató