Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Kollégiumi visszaköltözés – 2021. május 16.

Kedves Kollégistáink! Tisztelt Szülők!

Kérjük, hogy a vasárnapi kollégiumi visszaköltözésre az alábbi szülői egészségügyi nyilatkozatot pontosan kitöltve és aláírva érkezzetek. A járványügyi helyzetben iskolánk kiemelt figyelmet szentel mindannyiunk egészsége védelmének, ezért csak a kitöltött (lemásolt) és aláírt nyilatkozat birtokában költözhettek be.

Kérjük, hogy a vasárnapi kollégiumi visszaköltözésre névvel ellátott borítékban, a kollégiumi díj pontos összegével érkezzetek, melyről a hét folyamán kollégiumi nevelőtanáraitoktól kaptok tájékoztatást.

A vasárnapi beköltözés során szüleitek az iskola parkolójáig, a kiskapuig kísérhetnek benneteket. Szüleitek, kísérőitek az iskola területére a járványügyi előírások értelmében nem léphetek be. A jelenlegi járványügyi helyzetben iskolánk kollégiumaiba csak kollégistáink, nevelőtanáraik és ügyelő kollégáink léphetnek be.

Ahhoz, hogy a jövőben is biztonsággal tudjunk az iskolában dolgozni, be kell tartanunk az alábbi szabályokat:

  • Kötelező lázmérés: A kollégiumok nevelői szobájánál lesz minden reggel a kötelező lázmérés. Kollégista diákunk csak akkor tartózkodhat kollégiumunkban, ha a testhőmérséklete a járványügyi szabályozásban meghatározott 37,8 fok alatt van. Amennyiben ennél magasabb testhőmérsékletet mérünk valakinél, akkor a járványügyi előírásokat követve megismételjük a mérést, és ha az az érték is magasabb a meghatározottnál azonnal elkülönítjük a diákot és a szülőket értesítjük.
  • Maszkhasználat: Kollégiumainkban a maszk használata mindenkinek kötelező. Azt a belépésnél, az épület közösségi tereiben, ill. a szilenciumok alkalmával folyamatosan viselni kell. A maszknak folyamatosan takarnia kell az orrot és a szájat. A kollégiumokban a maszkot csak a konyhában az étkezés idejére, az asztalnál, valamint a szobában lehet levenni.

Kérünk mindenkit, hogy a megelőzés érdekében az egyszer használatos maszkokat rendszeresen cseréljék, a textil maszkokat pedig naponta mossák. Mindenkinél legyen a kollégiumban tartalék maszk.

Kérjük a szülőket, hogy amennyiben a legapróbb tünetét tapasztalja bármilyen betegségnek a gyermekén, ne engedje iskolába, ne veszélyeztessük a közösség tagjait.

Szeretettel várunk Benneteket!
Vigyázzunk egymásra!

Petesné Szabó Rita
Kollégiumvezető-Igazgatóhelyettes

Melléklet: