Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Halász Györgyi

Miskolcon születtem, az általános- és középiskolai éveimet szülővárosomban töltöttem, a főiskolai diplomát Nyíregyházán, az egyetemi diplomákat Pécsett szereztem testnevelés-földrajz szakon.

A mozgás, a sport meghatározta az életem. Testnevelés tagozatra jártam, atletizáltam tornáztam, kosárlabdáztam, röplabdáztam, kézilabdáztam. Kicsi korom óta arra készültem, hogy testnevelő tanár legyek.

A sportok közül a futást mindig nagyon hasznosnak tartottam, hosszú évek alatt én is szert tettem pár km-re, de értelmét kimondottan akkor láttam, ha valami labda is pattogott, repült vagy gurult közben. Diósgyőrben, Nyíregyházán és Komáromban több mint 2 évtizedig kosaraztam, de a szívem másik felét a röplabda töltötte ki.

Azt gondolom, hogy mindenki életében megfelelő szinten teret kellene biztosítani valamilyen tréningre, hogy ezáltal ellenállóbak lehessünk a napi kihívásoknak.

Iskolai keretek között is nagyon fontosnak tartom a testmozgást. Tanítványaimnál az egyén teljesítőképességét figyelembe véve, az önmagához való fejlődését értékelem, de ehhez elengedhetetlen az elhatározás, akarat, kitartás.

Egyszerűen szeretem őket: család, kutyusaink, fotózás, napfürdőzés, tengerpart, kirándulás