Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Idén megszervezzük első Szent Benedek Iskolás sítáborunkat, Ausztriába.

Ausztria, Gerlitzen
Kedves Tanulók, Kedves Síbarátok!

KEZDŐ SÍZŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!
Idén megszervezzük első Szent Benedek Iskolás sítáborunkat, Ausztriába.
Ideje: 2023. január 12-17.
Helye: Gerlitzen Alpe , Karintia
Szállás: Naturel Hotel Dorf Seeleitn
Elhelyezés: Elhelyezés: 6-8 fős apartmanokban
Ára: 6 nap 5 éjszaka 4 sínap
Felnőtteknek: 182 ezer Ft
18. év alatti diákoknak: 135 ezer Ft

Az ár MINDENT tartalmaz!

Busz, szállás, félpanzió, síbérlet, rezsi, végtakarítás, reg.díj
Szolgáltatások: étterem, bár, recepció, sítároló (minden szobához külön
tartozik bakancsfűtéssel), wifi, finn szauna
Minden este közösségi programok várnak rád!

Utazás: busszal, Balatonakarattyai indulással, megfelelő létszám esetén Balatonfüredről. Az ár tartalmazza a szállás, a félpanzió (svédasztalos reggeli, vacsora), a napi 2*2 óra síoktatást és természetesen a 4 napos síbérlet árát, az idegenforgalmi adót, valamint a végtakarítás árát. A biztosítást mindenkinek magának kell megkötni, mely kötelező! De ajánlott
az EU-s kék TB kártya ingyenes kiváltása is. A mágneses síbérletért 3 € kauciót kell fizetni, amit a síbérlet visszaadása után visszakapunk, ezt euróban kérjük befizetni.

Az iroda vállalja, hogy az egészségügyi helyzetre való tekintettel, ha bármely ország beengedési korlátozást rendel el, vagy erősen szigorít az utazási feltételeken, akkor visszafizeti az utazás teljes összegét.

JELENTKEZÉS: Szülői nyilatkozat leadásával, valamint 50 ezer forint előleg befizetésével nov. 15-ig, a többit folyamatosan legkésőbb 2021. január 7-ig kérjük.

A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik, 1911 m-es magasságba. Hóbiztos síterep, mely minden tudásszintű síző számára ideális. A tó partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel a 60 km hosszú, nagy szakértelemmel karbantartott pályarendszerhez, ahol modern felvonók, széles pályák minden nehézségi fokozatban, valamint a legújabb hóágyú-technológia garantálják az álomszép panorámát és a különleges élményt nyújtó síelést novembertől áprilisig. A snowboardosok is megtalálják itt számításaikat, hisz a funpark rendelkezik félcsővel, sáncokkal, de van kicker és railslide is.

Érdeklődés, elsődleges szóbeli jelentkezés 2022. 10. 28-ig

Lövei Gabriella Zsuzsanna
Lelkes Gábor
testnevelők