Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Diákolimpia – Újabb füredi győzelem szombaton!

Balatonfüredi Szent Benedek Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium – Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Könyvtár: 3:0

A péntek esti vesztes meccs utáni csalódást követően a lányok még nagyobb lelkesedéssel és győzni akarással vetették bele magukat a játékba, aminek meg is lett az eredménye.

A Diákolimpián így összesen három mérkőzésből kettőt nyertek a fürediek. Győzelemmel indítottak péntek délelőtt, amikor 3:1-re nyertek a Kecskeméti Katona József Gimnázium ellen.

Bár a motiváció és az erő nem hagyott alább, a péntek esti meccset ellenfelünk vitte. Az első két szettet mi nyertük, aztán a Nyíregyháza átvette az irányítást. Hihetetlenül izgalmas, szoros küzdelemben a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium 3:2-es eredménnyel kerekedett felül.

Az V-VI.korcsoport, vagyis a középiskolások számára szervezett versenyen 8 csapat méretteti meg magát. Érkeztek együttesek Békéscsabára Bács – Kiskun,Veszprém, Szabolcs- Szatmár- Bereg, Békés és Pest megyéből is. A fürediek 12 versenyzővel készültek.

Résztvevők: Lovász Kinga, Schneider Vanessa, Horváth Sára, Simon Réka, Jacsó Borbála, Gazsó Szofi, Miona Dimitric, Krakoczki Csenge, Mayerhoffer Hédi, Egri Boglárka, Tokos Eszter, Darvasi Rebeka.
Edzők: Kormos Mihály, Lelkes Gábor.
Erőnléti edző: Papp Zsófia