Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Diákolimpia – Egy győzelem, egy vereség a pénteki mérleg

Győzelemmel indította a Diákolimpiát a Balatonfüredi Szent Benedek Gimnázium,Technikum,Szakképző Iskola és Kollégium. 3:1-re nyertünk a Kecskeméti Katona József Gimnázium ellen a péntek délelőtti mérkőzésen Békéscsabán.

Bár a motiváció és az erő nem hagyott alább, a délutáni meccset ellenfelünk vitte. Az első két szettet mi nyertük, aztán a Nyíregyháza átvette az irányítást. Hihetetlenül izgalmas, szoros küzdelemben a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium 3:2-es eredménnyel kerekedett felül.

Szombat délelőtt a budapesti Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,Kollégium, Könyvtár lesz az ellenfelünk.

Az V-VI.korcsoport, vagyis a középiskolások számára szervezett versenyen 8 csapat méretteti meg magát. Érkeztek együttesek Békéscsabára Bács – Kiskun,Veszprém, Szabolcs- Szatmár- Bereg, Békés és Pest megyéből is. A fürediek 12 versenyzővel készültek.

Résztvevők: Lovász Kinga, Schneider Vanessa, Horváth Sára, Simon Réka, Jacsó Borbála, Gazsó Szofi, Miona Dimitric, Krakoczki Csenge, Mayerhoffer Hédi, Egri Boglárka, Tokos Eszter, Darvasi Rebeka.
Edzők: Kormos Mihály, Lelkes Gábor.
Erőnléti edző: Papp Zsófia.