Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Diákjaink visszatérhetnek az iskolába

A koronavírus-járvány miatt a kormányrendelet szerint iskolánk november 11.-én átállt az online oktatásra. Az időben hozott szükséges lépéseknek köszönhetően a komolyabb bajt megelőztük, így 2021. január 11.-én hétfőn már normál oktatással folytatódik a munka, a tanévkezdésnél kapott órarend szerint.

Ahhoz, hogy a jövőben is biztonsággal tudjunk az iskolában dolgozni, be kell tartanunk az alábbi szabályokat:

  • Kötelező lázmérés: Az iskola udvarra nyíló nagy kapujánál lesz a kötelező lázmérés. A diák csak ezután, és csak akkor léphet be, ha a testhőmérséklete a járványügyi szabályozásban meghatározott 37,8 fok alatt van. Amennyiben ennél magasabb testhőmérsékletet mérünk valakinél, akkor a járványügyi előírásokat követve megismételjük a mérést, és ha az az érték is magasabb a meghatározottnál azonnal elkülönítjük a diákot és a szülőket értesítjük.
    A beléptetés folyamatossága és a pontos órakezdés érdekében kérünk mindenkit, hogy 7:30 és 7:55 között érkezzen meg az iskolához.
  • Maszkhasználat: Az iskolában a maszk használata mindenkinek kötelező. Azt belépéstől, az épület elhagyásáig – a tanórákon is – folyamatosan viselni kell. Az étteremben a maszkot csak az étkezés idejére, az asztalnál lehet levenni. A maszknak folyamatosan takarnia kell az orrot és a szájat.

Kérünk mindenkit, hogy a megelőzés érdekében az egyszer használatos maszkokat rendszeresen cseréljék, a textil maszkokat pedig naponta mossák. Mindenkinél legyen az iskolában tartalék maszk.

Kérjük a szülőket, hogy amennyiben a legapróbb tünetét tapasztalja bármilyen betegségen a gyermekén, ne engedje iskolába, ne veszélyeztessük a közösség tagjait.