Weboldalt készítette: Websafe IT Security Kft. X

Beiskolázás 2020-2021

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

Köszönjük, hogy úgy döntöttek, hogy gyermekük jelentkezését a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága által fenntartott, keresztény bencés értékrendet képviselő, Balatonfüredi Szent Benedek Középiskola és Kollégiumba nyújtották be. Szent Benedek Regulái szerint iskolánk a bencés tágasság értelmében keresztény értékrendet képvisel, mely alapján célunk, hogy tanulóink a jövőben is testvéri közösséggé formálódjanak, erőt meríthessenek a Krisztusi Szeretetből, és a mindenütt jelenlévő Szent Istentől ösztönözve, épülhessenek intézményünkben.

Iskolánkba a 2020/2021-es tanévre olyan mértékű túljelentkezést tapasztalhattunk, hogy várólista kialakítása vált szükségszerűvé.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy legyenek szívesek telefonos megkereséseiket e-mailben vagy írásos formában is megerősíteni. Az így beérkezett jelentkezéseket iskolánk rangsorolja, ezt követően üresedés esetén értesítjük Önöket.

„Istenünk, ki Szent Benedek apátot a szerzetesség kiváló mesterévé tetted, kérünk, add, hogy téged mindennél jobban szeressünk, és nagylelkű szeretettel siessünk feléd parancsaid útján.”

 

Tisztelettel

Komáromi Móric

Igazgató